Jdi na obsah Jdi na menu

27.9.2014 Klubové dni Skalka

Naše v poradí už šieste Klubové dni sme si tentokrát naplánovali na novom mieste, priamo v srdci Slovenska, nad krásnou stredovekou Kremnicou s najstaršou dodnes existujúcou mincovňou na svete, dokonca neďaleko samotného stredu Európy, na Skalke pri Kremnici.

      

Sobotný program sa odohrával na chate Limba, v nadmorskej výške 1252 m.n.m., v horskom prostredí Kremnických vrchov. Nádherná scenéria miesta určite všetkých očarila, najmä v nedeľu, keď nám bezoblačná slnečná obloha umožnila si v plnej kráse vychutnávať nádherné výhľady pri krátkych vychádzkach do okolia.

     

Sobota sa niesla v „tibetskom“ duchu, keď hlavným bodom programu bola prezentácia a rozprávanie o Tibete. Z nedávnej návštevy tejto mýtickej krajiny nám Mishka Borzová veľmi pútavo priblížila život, ľudí a prírodu na streche sveta, svoje bohaté zážitky podporila množstvom krásnych fotografií a videí. Obzvlášť nás potešila fotka Mishky s tibetskou dogou, keď netušila, vedľa akej legendy z hôr to vlastne sedí. Už vie. Zo srdca ďakujeme!

      

Na nasledujúcej schôdzi sme prebrali pár bodov a plánov nášho klubového života, viac podrobností nájdete v zápisnici. Rozhodli sme sa aj, že si vytvoríme prvý Klubový kalendár na rok 2015 z dvanástich fotiek našich tibeťákov, tak neváhajte a posielajte ich do konca novembra na klubový email klubdokhyi@gmail.com.

  

Po večeri a krátkom oddychu pokračovali pri vínku, pive, čaji, ba aj malinovke príjemné debaty o všeličom, no najmä o našich psíkoch, spojené s ďalším pekným premietaním a rozprávaním o Tibete. Ďakujeme, že ste prišli.

Tak zase o rok, priatelia, opäť bude veselo!

FOTOGALÉRIA (VIAC FOTIEK) - KLUBOVÉ DNI A PRECHÁDZKY TU

Za výbor Klubu

A. Vrbovská